Докато е растял, Чарлз Грейвс никога не е имал възможността да

...
Докато е растял, Чарлз Грейвс никога не е имал възможността да
Коментари Харесай

Глухоням Дядо Коледа: Всяко дете заслужава да види Дядо Коледа, когото да разбере и да се свърже с него

Докато е растял, Чарлз Грейвс в никакъв случай не е имал възможността да каже на Дядо Коледа какво желае за Коледа.

53-годишният Грейвс е ням и споделя, че фамилията му не е можело да поддържа връзка посредством езика на глухонемите, когато е бил дете (ситуация не е необикновена, според Националната асоциация на глухите).

" Коледните ми мемоари се състоят в това да виждам по какъв начин братята и сестрите ми си приказват с Дядо Коледа, до момента в който всичко, което получавах, беше вдигнат палец и потупване по рамото, " спомня си той.

Това е действителност за децата по целия свят.

За да оказват помощ за решаването на този проблем, Грейвс и брачната половинка му Кари, която е на 47-годишна, която също е глуха, в този момент пътуват из Съединени американски щати като Дядо Коледа и госпожа Клаус, с цел да разпространят празнично въодушевление измежду децата, подписвайки се на американски жестомимичен език.

" Всяко дете заслужава да види Дядо Коледа, който да разбере и да се свърже с него " споделя Грейвс.

Национален курорт Gaylord близо до Вашингтон, окръг Колумбия, е един от Graves` стопира всяка година, в допълнение към шепа други курорти на Гейлорд и някои места в родния му щат Тексас. " Благодарни сме, че има задоволително приемане, с цел да надделее над `не` " той споделя за запазване на работни места всеки сезон.

Подобно на доста свои сътрудници, Грейвс — който също е учител в Тексаското учебно заведение за глухи в Остин — посещава " учебно заведение Дядо Коледа " и споделя, че е ангажиран да мисли за Коледа, " когато никой различен не е " преди всеки празничен сезон.

Въпреки това, " в самия завършек на деня, когато седнал съм с децата и се свързвам с тях, ето за какво върша това, " споделя.

Особено значимо е да го направи дружно със брачната половинка си, прибавя той. " Никога не бих могъл да бъда Дядо Коледа без моята госпожа Клаус, " споделя той пред PEOPLE.

Докато той се любува на " всяко взаимоотношение ", което има с децата, които среща, Грейвс споделя, че обича да вижда по какъв начин родителите реагират, когато щрака с децата им.

" Когато видя насладата на родителите` лицата надминават страхопочитанието в очите на децата, " той споделя, " Знам, че гравираме съществена памет. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР